
Lett avokado-egg salat
lær hvordan du lager en frisk og sunn light avocadoggel eggsalat. perfekt for en lett lunsj eller frokost, enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 8 egg
- 1/2 avokado, skrelt og uten stein
- 1/4 kopp hakket grønn løk (valgfritt)
- 1 teskje ferdiglaget gul sennep
- 1/4 teskje paprika
- salt og nykvernet svart pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Legg eggene i en kjele og dekk dem med vann. Kok opp, fjern fra varmen, og la eggene stå i det varme vannet i 15 minutter. Ta eggene opp av det varme vannet, avkjøl dem under kaldt rennende vann, og skrell dem. Hakk eggene og legg dem i en salatbolle.
- 2Mos avocadoen i en separat bolle med en gaffel. Bland den moste avocadoen, gul sennep og paprika inn i eggene til det er godt blandet. Krydre med salt og svart pepper.