Spinat- og bærsalat med curry-dressing

Spinat- og bærsalat med curry-dressing

Lær å lage en frisk spinatsalat med bær og en spennende karri-dressing. Perfekt som forrett eller lett måltid for sommeren.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 6 kopper fersk spinat, revet i bitestore biter
  • 1 kopp tyntskårne jordbær
  • 1 kopp blåbær, renset
  • 1 liten rød løk, tynne skiver
  • 1/2 kopp hakkede pekannøtter
  • Fettfri karri-dressing:
  • 2 spiseskjeer balsamicoeddik
  • 2 spiseskjeer riseddik
  • 4 teskjeer honning
  • 1 teskje karri pulver
  • 2 teskjeer Dijon-sennep
  • 1 klype salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Vask og tørk spinaten. Pisk sammen ingrediensene til dressingen. Bland dressingen med spinaten og vend lett. Tilsett bær, løk og pecannøtter. Vend forsiktig og server.