
Spinat- og bærsalat med curry-dressing
Lær å lage en frisk spinatsalat med bær og en spennende karri-dressing. Perfekt som forrett eller lett måltid for sommeren.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 6 kopper fersk spinat, revet i bitestore biter
- 1 kopp tyntskårne jordbær
- 1 kopp blåbær, renset
- 1 liten rød løk, tynne skiver
- 1/2 kopp hakkede pekannøtter
- Fettfri karri-dressing:
- 2 spiseskjeer balsamicoeddik
- 2 spiseskjeer riseddik
- 4 teskjeer honning
- 1 teskje karri pulver
- 2 teskjeer Dijon-sennep
- 1 klype salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Vask og tørk spinaten. Pisk sammen ingrediensene til dressingen. Bland dressingen med spinaten og vend lett. Tilsett bær, løk og pecannøtter. Vend forsiktig og server.