Ristet kokos, pekannøtter og karamellpai

Ristet kokos, pekannøtter og karamellpai

Lær hvordan du lager en deilig toastet kokos, pekannøtter og karamellpai med denne enkle oppskriften. Perfekt for søte anledninger og helgefeiring!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. To 9-tommers paibunner, stekt
  • 1/4 kopp smør
  • 1 pakke (8 unser) kokosflak
  • 1/2 kopp hakkede pekannøtter
  • 1 pakke (8 unser) kremost, myknet
  • 1 boks (14 unser) søtet kondensert melk
  • 1 beger (12 unser) frossen pisket krem, tint
  • 1 glass (12 unser) karamellsaus til iskrem

Fremgangsmåte

  1. 1Smelt smør eller margarin i en middels stor stekepanne over middels varme. Tilsett kokos og pekannøtter. Vend godt, og la det surre til kokos er lett gyllenbrunt. Sett til side for å avkjøle.
  2. 2I en stor bolle, pisk kremost til den er luftig. Tilsett kondensert melk og bland til det er jevnt. Vend inn pisket krem. Fordel en fjerdedel av kremostblandingen i hver paibunn. Strø en fjerdedel av kokosblandingen over hver pai. Drypp halvparten av karamellsausen over kokoslaget. Gjenta med resten av kremostblandingen, deretter resten av kokosblandingen.
  3. 3Piene kan serveres kalde eller frosne.