
Ristet kokos, pekannøtter og karamellpai
Lær hvordan du lager en deilig toastet kokos, pekannøtter og karamellpai med denne enkle oppskriften. Perfekt for søte anledninger og helgefeiring!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. To 9-tommers paibunner, stekt
- 1/4 kopp smør
- 1 pakke (8 unser) kokosflak
- 1/2 kopp hakkede pekannøtter
- 1 pakke (8 unser) kremost, myknet
- 1 boks (14 unser) søtet kondensert melk
- 1 beger (12 unser) frossen pisket krem, tint
- 1 glass (12 unser) karamellsaus til iskrem
Fremgangsmåte
- 1Smelt smør eller margarin i en middels stor stekepanne over middels varme. Tilsett kokos og pekannøtter. Vend godt, og la det surre til kokos er lett gyllenbrunt. Sett til side for å avkjøle.
- 2I en stor bolle, pisk kremost til den er luftig. Tilsett kondensert melk og bland til det er jevnt. Vend inn pisket krem. Fordel en fjerdedel av kremostblandingen i hver paibunn. Strø en fjerdedel av kokosblandingen over hver pai. Drypp halvparten av karamellsausen over kokoslaget. Gjenta med resten av kremostblandingen, deretter resten av kokosblandingen.
- 3Piene kan serveres kalde eller frosne.




