Spinat- og ostequader

Spinat- og ostequader

Lær hvordan du lager deilige spinat- og ostequader. Perfekt som forrett eller snacks. Enkelt å lage, med korte forberedelsestid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 spiseskjeer smør
  • 2. 3 egg
  • 3. 1 kopp hvetemel
  • 4. 1 kopp melk
  • 5. 1 teskje bakepulver
  • 6. 1 pund revet Cheddar-ost
  • 7. 2 (10 ounces) pakker frossen hakket spinat
  • 8. 1 spiseskje finhakket løk

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 22. Legg smør eller margarin i en 23x33 cm stor ildfast form og smelt smøret i ovnen. Ta ut når det er smeltet, ca. 3 minutter.
  3. 33. I en stor bolle, pisk eggene godt. Bland inn mel, melk og bakepulver. Når deigen er godt blandet, rør inn ost, spinat og løk. Fordel blandingen i den smurte formen med det smeltede smøret.
  4. 44. Stek i 35 minutter. La det avkjøle i 45 minutter, før du skjærer det i små terninger.