Meksikansk ildris

Meksikansk ildris

Lær hvordan du lager mexicansk fire rice, en smakfull og enkel rett med krydret ris og friske grønnsaker. Perfekt for en smakfull middag eller lunsj.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 2/3 kopper vann
  • 1 1/3 kopper ukokt langkornet hvit ris
  • 1 pund kjøttdeig av svinepølse til frokost
  • 1 (16 unse) krukke med picantesaus
  • 1 (8 unse) beger rømme
  • 8 unse Cheddarost, revet

Fremgangsmåte

  1. 1I en middels stor kjele, kok opp vannet. Rør inn risen. Reduser varmen, dekk til, og la det småkoke i 20 minutter.
  2. 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  3. 3I en stekepanne over middels varme, kok pølsen til den er jevnt brun.
  4. 4I en middels stor ildfast form, bland den kokte risen, den kokte pølsen, picantesausen og rømme. Topp med Cheddarost.
  5. 5Stek i 20 minutter i den forvarmede ovnen, til osten er boblende.