
Crock Pot ostefylt soppkylling
Lær hvordan du lager en smakfull crock pot cheesy mushroom chicken. Perfekt for en enkel og deilig hovedrett med ost og sopp. Enkelt, raskt og smakfullt!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 250 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 6 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvpar
- 1 (300 gram) boks kondensert kremet kyllingsuppe
- 1 (300 gram) boks kondensert kremet soppsuppe
- 1/2 kopp kokende sherry
- 1 teskje finhakket hvitløk
- 1 teskje selleriflak
- 1/2 teskje paprika
- 1/2 kopp revet Parmesanost
- 1 (225 gram) boks sopphakkede biter, drenert
Fremgangsmåte
- 1Legg kyllingbrystene i en slow cooker. Visp sammen kyllingsuppen, soppsuppen, sherry, hvitløk, selleriflak og paprika i en blandingsbolle. Rør inn Parmesanost og sopphakkene; hell over kyllingen.
- 2Kok på lav varme i 8 timer til kyllingen er mør, og sausen har redusert noe.
