
En enkel pølsegryte
oppskrift på enkel pølsegrateng som er perfekt for travle hverdager. smakfull og mettende rett for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund storfekjøttpølse
- 8 unser kremost, myknet
- 2 (8 unser) bokser ferdiglagde croissant-deig
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør bunnen av en 23x28 cm (9x11 tommer) ildfast form.
- 2Stek pølsen i en stekepanne på middels varme til den er smuldret og begynner å bli brun; sil av overflødig fett. Rør inn kremost i den kokte pølsen.
- 3Rull ut deigen fra én boks med croissantdeig uten å skille den i stykker, og legg den i bunnen av den forberedte formen. Stek i den forvarmede ovnen i 5 minutter.
- 4Fordel pølsestuffingen over de stekte croissantene; legg den resterende boksen med croissantdeig oppå. Sett tilbake i ovnen og stek til toppen er gyllenbrun, ca. 8 minutter.