Sukkerfrie brownies

Sukkerfrie brownies

oppskrift på deilige sukkerfrie brownies. perfekt som sunn dessert eller snacks. enkelt å lage og perfekt for helsen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1/2 kopp margarin
  • 1/4 kopp usøtet kakaopulver
  • 2 egg
  • 1 kopp granulert sukrosesukker (for eksempel Splenda®)
  • 3/4 kopp hvetemel
  • 1/8 teskje salt
  • 1/4 kopp skummet melk
  • 1/2 kopp hakkede valnøtter (valgfritt)
  • 1 (1,4 unser) pakke sukkerfri, sjokoladekremsmakende instantpudding
  • 1 kopp skummet melk

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør og mel en 20x20 cm (8x8 tommer) form.
  2. 2I en liten kjele over middels varme, smelt margarin og kakao sammen, rør av og til til det er jevnt. Fjern fra varmen og la det avkjøle. I en stor bolle, pisk eggene til det blir skummende. Rør inn sukrosesukkeret. Bland mel og salt; rør det inn i eggeblandingen, deretter bland inn kakao og margarin. Til slutt, rør inn 1/4 kopp melk og, om ønskelig, valnøtter. Hell røren i den forberedte formen.
  3. 3Stek i 25 til 30 minutter i den forvarmede ovnen, til en kakepinne stukket i midten kommer ut ren. For å lage glasur, bland sammen den sukkerfrie sjokoladepuddingen og 1 kopp skummet melk med en elektrisk mikser. Bland i omtrent to minutter, eller til det er tykt. Fordel over de avkjølte brownies før du skjærer dem i firkanter.