
Sukkerfrie brownies
oppskrift på deilige sukkerfrie brownies. perfekt som sunn dessert eller snacks. enkelt å lage og perfekt for helsen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1/2 kopp margarin
- 1/4 kopp usøtet kakaopulver
- 2 egg
- 1 kopp granulert sukrosesukker (for eksempel Splenda®)
- 3/4 kopp hvetemel
- 1/8 teskje salt
- 1/4 kopp skummet melk
- 1/2 kopp hakkede valnøtter (valgfritt)
- 1 (1,4 unser) pakke sukkerfri, sjokoladekremsmakende instantpudding
- 1 kopp skummet melk
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør og mel en 20x20 cm (8x8 tommer) form.
- 2I en liten kjele over middels varme, smelt margarin og kakao sammen, rør av og til til det er jevnt. Fjern fra varmen og la det avkjøle. I en stor bolle, pisk eggene til det blir skummende. Rør inn sukrosesukkeret. Bland mel og salt; rør det inn i eggeblandingen, deretter bland inn kakao og margarin. Til slutt, rør inn 1/4 kopp melk og, om ønskelig, valnøtter. Hell røren i den forberedte formen.
- 3Stek i 25 til 30 minutter i den forvarmede ovnen, til en kakepinne stukket i midten kommer ut ren. For å lage glasur, bland sammen den sukkerfrie sjokoladepuddingen og 1 kopp skummet melk med en elektrisk mikser. Bland i omtrent to minutter, eller til det er tykt. Fordel over de avkjølte brownies før du skjærer dem i firkanter.