Spagettitårn

Spagettitårn

lær hvordan du lager en deilig spaghetti torte med denne enkle oppskriften. perfekt for en smakfull forrett eller hovedrett. rask og enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1 pund ukokt spaghetti
  • 1/2 kopp revet Parmesanost
  • 1/2 kopp ricottaost
  • 1 spiseskje italiensk krydder
  • 4 eggehviter
  • 1/4 kopp hakket fersk basilikum
  • 2 tomater, hakket
  • 4 skiver provolonost, delt i fire

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Spray en 23x8 cm springform med matlagingsspray.
  2. 2Kok spaghetti etter pakkens anvisninger. Skyll med kaldt vann og la renne av.
  3. 3Mens spaghetti koker, bland Parmesanost, ricottaost, italiensk krydder og eggehviter i en stor bolle. Vend inn den kokte spaghetti for å dekke.
  4. 4Trykk halvparten av spaghetti-blandingen i bunnen av den forberedte formen. Strø over halvparten av basilikumen, og topp med halvparten av tomatene og halvparten av provolonosten. Trykk resten av spaghetti-blandingen i formen, strø over resten av basilikumen, og topp med resten av tomatene. Legg resten av provolonosten over toppen.
  5. 5Stek i 30 minutter. La stå i ca. 15 minutter, fjern sidene av formen, og overfør til et serveringsfat. Skjær i båter og server.