
Langtidskokt ostete kylling med tortillalefser
oppskrift på en deilig og enkel langsomkoker med ostefylt kylling og tortillabrød, perfekt for en smakfull middag uten mye innsats
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 250 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 1/4 pund skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvdelar
- 2. 1 spiseskje chilipulver
- 3. 1 teskje malt spisskummen
- 4. 1 3/4 kopper Swanson® Natural Goodness Kyllingbuljong
- 5. 2 bokser á 10,5 unser Campbell's® kondensert kremet kyllingsuppe eller Campbell's® kondensert 98 % fettfri kremet kyllingsuppe
- 6. 8 mel-tortillas på 15 cm, kuttet i 2,5 cm biter
- 7. 2 kopper revet meksikansk ostemiks
- 8. 6 kopper varm kokt langkornet hvit ris
Fremgangsmåte
- 11. Legg kyllingen i en 4-liters slowcooker. Strø over chilipulver og spisskummen. Hell i buljongen.
- 22. Dekk til og kok på LOW i 8 til 9 timer* eller til kyllingen er gjennomkokt. Ta kyllingen ut av cookeren og legg den på et skjærebrett. Bruk to gafler til å rive kyllingen i biter.
- 33. Reserver 1 kopp væske fra cookeren, og tilsett mer buljong om nødvendig for å få 1 kopp. Rør suppen inn i cookeren. Bland inn kyllingen.
- 44. Forvarm ovnen til 175°C (350°F). Legg halvparten av kyllingen, tortillachips og ost lagvis i en ildfast form på 33x23x5 cm. Gjenta lagene.
- 55. Stek i 30 minutter eller til blanturen er varm og boblende. Server over risen.