Langtidskokt ostete kylling med tortillalefser

Langtidskokt ostete kylling med tortillalefser

oppskrift på en deilig og enkel langsomkoker med ostefylt kylling og tortillabrød, perfekt for en smakfull middag uten mye innsats

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 250 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/4 pund skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvdelar
  • 2. 1 spiseskje chilipulver
  • 3. 1 teskje malt spisskummen
  • 4. 1 3/4 kopper Swanson® Natural Goodness Kyllingbuljong
  • 5. 2 bokser á 10,5 unser Campbell's® kondensert kremet kyllingsuppe eller Campbell's® kondensert 98 % fettfri kremet kyllingsuppe
  • 6. 8 mel-tortillas på 15 cm, kuttet i 2,5 cm biter
  • 7. 2 kopper revet meksikansk ostemiks
  • 8. 6 kopper varm kokt langkornet hvit ris

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg kyllingen i en 4-liters slowcooker. Strø over chilipulver og spisskummen. Hell i buljongen.
  2. 22. Dekk til og kok på LOW i 8 til 9 timer* eller til kyllingen er gjennomkokt. Ta kyllingen ut av cookeren og legg den på et skjærebrett. Bruk to gafler til å rive kyllingen i biter.
  3. 33. Reserver 1 kopp væske fra cookeren, og tilsett mer buljong om nødvendig for å få 1 kopp. Rør suppen inn i cookeren. Bland inn kyllingen.
  4. 44. Forvarm ovnen til 175°C (350°F). Legg halvparten av kyllingen, tortillachips og ost lagvis i en ildfast form på 33x23x5 cm. Gjenta lagene.
  5. 55. Stek i 30 minutter eller til blanturen er varm og boblende. Server over risen.