Pølse og spinat Alfredo-lasagne

Pølse og spinat Alfredo-lasagne

Lær hvordan du lager en deilig sausage spinach alfredo lasagna med kremet saus, spinat og krydret pølsekjøtt. Perfekt for en smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 8
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund krydret svinepølsesmaksaus
  • 2. 1 (280 gram) pakke frossen hakket spinat, tint og avrent
  • 3. 1 (450 gram) krukke Alfredo-saus
  • 4. 1/4 teskje malt svart pepper
  • 5. 2 kopper revet Cheddar-ost
  • 6. 1 (425 gram) beger ricottaost
  • 7. 1/2 kopp revet Parmesanost
  • 8. 1 egg, lett pisket
  • 9. 3/4 (450 gram) pakke lasagnenudler uten forkoking
  • 10. 1 kopp revet mozzarellaost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 22. I en stekepanne over middels varme, kok pølsen til den er jevnt brun. Sil av væsken, og bland inn spinat og Alfredo-saus. Krydre med pepper. Fortsett å koke til spinat og saus er gjennomvarmet.
  3. 33. I en bolle, bland cheddarost, ricottaost, parmesanost og egg.
  4. 44. I en ildfast form på 23x33 cm, lag en tredjedel av pølsesausen, en tredjedel av pastaen og en tredjedel av osteblandingen. Gjenta lagene to ganger, og topp med mozzarellaost.
  5. 55. Dekk til, og stek i forvarmet ovn i 45 minutter. La den stå i 15 minutter før servering.