
Pølse og spinat Alfredo-lasagne
Lær hvordan du lager en deilig sausage spinach alfredo lasagna med kremet saus, spinat og krydret pølsekjøtt. Perfekt for en smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 8
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 pund krydret svinepølsesmaksaus
- 2. 1 (280 gram) pakke frossen hakket spinat, tint og avrent
- 3. 1 (450 gram) krukke Alfredo-saus
- 4. 1/4 teskje malt svart pepper
- 5. 2 kopper revet Cheddar-ost
- 6. 1 (425 gram) beger ricottaost
- 7. 1/2 kopp revet Parmesanost
- 8. 1 egg, lett pisket
- 9. 3/4 (450 gram) pakke lasagnenudler uten forkoking
- 10. 1 kopp revet mozzarellaost
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 22. I en stekepanne over middels varme, kok pølsen til den er jevnt brun. Sil av væsken, og bland inn spinat og Alfredo-saus. Krydre med pepper. Fortsett å koke til spinat og saus er gjennomvarmet.
- 33. I en bolle, bland cheddarost, ricottaost, parmesanost og egg.
- 44. I en ildfast form på 23x33 cm, lag en tredjedel av pølsesausen, en tredjedel av pastaen og en tredjedel av osteblandingen. Gjenta lagene to ganger, og topp med mozzarellaost.
- 55. Dekk til, og stek i forvarmet ovn i 45 minutter. La den stå i 15 minutter før servering.





