Hello Fresh Mobile Banner
Zucchini-kake II

Zucchini-kake II

oppskrift på zucchini kake ii - en myk og smakfull squashkake perfekt for kaffen. enkel å lage og deilig å servere.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 2 kopper hvetemel
  • 2 teskjeer natron
  • 1 teskje salt
  • 1/4 teskje bakepulver
  • 3 teskjeer malt kanel
  • 3 egg, lett pisket
  • 1 kopp vegetabilsk olje
  • 1 1/2 kopper hvitt sukker
  • 2 kopper revet zucchini
  • 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 1 kopp hakkede valnøtter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 33x23 cm (13x9 tommer) bakeform lett.
  2. 2Bland mel, natron, salt, bakepulver og kanel i en bolle og sett til side. I en annen bolle, bland egg, olje, sukker, revet zucchini og vanilje. Tilsett melblandingen i zucchini-blandingen og rør til det akkurat er blandet. Rør inn hakkede nøtter. Hell røren i den forberedte formen.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 45 minutter.