
Zucchini-kake II
oppskrift på zucchini kake ii - en myk og smakfull squashkake perfekt for kaffen. enkel å lage og deilig å servere.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 2 kopper hvetemel
- 2 teskjeer natron
- 1 teskje salt
- 1/4 teskje bakepulver
- 3 teskjeer malt kanel
- 3 egg, lett pisket
- 1 kopp vegetabilsk olje
- 1 1/2 kopper hvitt sukker
- 2 kopper revet zucchini
- 2 teskjeer vaniljeekstrakt
- 1 kopp hakkede valnøtter
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 33x23 cm (13x9 tommer) bakeform lett.
- 2Bland mel, natron, salt, bakepulver og kanel i en bolle og sett til side. I en annen bolle, bland egg, olje, sukker, revet zucchini og vanilje. Tilsett melblandingen i zucchini-blandingen og rør til det akkurat er blandet. Rør inn hakkede nøtter. Hell røren i den forberedte formen.
- 3Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 45 minutter.