Langtidskokt riskrem

Langtidskokt riskrem

lag en kremet og smakfull riskrem i slow cooker med vår enkle oppskrift. perfekt for en søt avslutning på måltidet, enten du er nybegynner eller erfaren.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 130 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 4 kopper melk
  • 2. 1/2 kopp hvitt sukker
  • 3. 1/2 kopp langkornet hvit ris
  • 4. 1 spiseskje margarin
  • 5. 1 egg
  • 6. 2 spiseskjeer melk
  • 7. 1/2 teskje vaniljeekstrakt
  • 8. 1/2 teskje mandelessens
  • 9. 1/8 teskje salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland 4 kopper melk, hvitt sukker og ris i en langsom koker til sukkeret er oppløst; tilsett margarin.
  2. 22. Kok på høy varme i 2 ½ timer.
  3. 33. Pisk egg, 2 spiseskjeer melk, vaniljeekstrakt, mandelessens og salt sammen i en bolle.
  4. 44. Temperer egget ved å røre inn en liten mengde av den varme risblandingen i egget for å varme det forsiktig uten å koke det; rør eggeblandingen inn i risblandingen i den langsomme kokeren.
  5. 55. Fortsett å koke på høy varme til det er kremete, omtrent 15 minutter til.
  6. 66. Overfør puddingen til en glassform, dekk med plastfolie med to hjørner åpent for å slippe ut damp, og sett i kjøleskapet til den er helt avkjølt, minst 1 time.