
Langtidskokt riskrem
lag en kremet og smakfull riskrem i slow cooker med vår enkle oppskrift. perfekt for en søt avslutning på måltidet, enten du er nybegynner eller erfaren.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 130 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1. 4 kopper melk
- 2. 1/2 kopp hvitt sukker
- 3. 1/2 kopp langkornet hvit ris
- 4. 1 spiseskje margarin
- 5. 1 egg
- 6. 2 spiseskjeer melk
- 7. 1/2 teskje vaniljeekstrakt
- 8. 1/2 teskje mandelessens
- 9. 1/8 teskje salt
Fremgangsmåte
- 11. Bland 4 kopper melk, hvitt sukker og ris i en langsom koker til sukkeret er oppløst; tilsett margarin.
- 22. Kok på høy varme i 2 ½ timer.
- 33. Pisk egg, 2 spiseskjeer melk, vaniljeekstrakt, mandelessens og salt sammen i en bolle.
- 44. Temperer egget ved å røre inn en liten mengde av den varme risblandingen i egget for å varme det forsiktig uten å koke det; rør eggeblandingen inn i risblandingen i den langsomme kokeren.
- 55. Fortsett å koke på høy varme til det er kremete, omtrent 15 minutter til.
- 66. Overfør puddingen til en glassform, dekk med plastfolie med to hjørner åpent for å slippe ut damp, og sett i kjøleskapet til den er helt avkjølt, minst 1 time.





