
Betz sine gode sukkerkaker
oppskriften på betz's good sugar cookies gir deg sprø og søte sukkerkjeks perfekte for enhver anledning. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 kopp smør
- 2. 1 ½ kopper hvitt sukker
- 3. 2 egg
- 4. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 5. 1 teskje sitronekstrakt
- 6. 2 kopper hvetemel
- 7. 1 teskje bakepulver
- 8. 1 klype salt
Fremgangsmåte
- 11. I en stor bolle, pisk smør og sukker sammen til en luftig krem. Rør inn eggene ett om gangen, deretter tilsett vanilje- og sitronekstrakt. Bland mel, bakepulver og salt, og vend det gradvis inn i den kremete blandingen for å danne en myk deig. Dekk til eller pakk inn deigen, og la den stå i kjøleskapet over natten.
- 22. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). På en melet overflate, kjevle ut deigen til ca. 0,5 cm tykkelse. Stikk ut kaker med ønskede former ved hjelp av kakeutstikkere. Legg kakene med 5 cm mellomrom på ugreide bakeplater.
- 33. Stek kakene i den forvarmede ovnen i 10 minutter, eller til de er lett gyldne. Avkjøl på avkjølingsrist.




