
Tysk sjokoladekrem-trykk-kjeks
oppskrift på german chocolate thumbprint kjeks - deilige småkaker fylt med kokos og sjokolade, perfekte til kaffen eller som søtt bakverk. enkel å lage og perfekt for helgen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 32 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk
Ingredienser
- Topping:
- 1 kopp hvitt sukker
- 1 kopp kondensert melk
- 1/2 kopp smør
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 3 eggeplommer, pisket
- 1 1/2 kopper kokosflak
- 1 1/2 kopper hakkede pekannøtter
- Kake:
- 1 (518 gram) pakke tysk sjokoladekakeblanding
- 1/3 kopp smør, smeltet
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 2I en tykk gryte på 2 liter, bland sukker, melk, 1/2 kopp smør, vanilje og eggeplomme. Bland godt. Kok over middels varme i 10 til 13 minutter, eller til det tykner og bobler. Rør hyppig. Rør inn kokos og pekannøtter. Ta av varmen og avkjøl til romtemperatur.
- 3Sett til side 1 1/4 kopper av toppingen og blandingen. I en stor bolle, bland kakeblandingen, smeltet smør og resten av toppingen. Rør for hånd til det er godt fuktet. Form deigen til 1 tommels store baller. Plasser dem med 2 tommers mellomrom på en uforet bakeplate. Bruk fingeren til å lage en fordypning i midten av hver ball. Fyll hver fordypning med 1/2 teskje av den reserverte toppingen.
- 4Stek i 10 til 13 minutter i den forvarmede ovnen. La kokiene avkjøle på bakeplaten i 5 minutter før de flyttes over på en rist for å avkjøle helt.