
Verdens beste kremete suppe
oppskriften på best ever kremet suppe er enkel å følge og perfekt for kalde dager. lag en kremet, smakfull suppe som vil imponere alle.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/4 kopp smør
- 4 mellomstore løk, hakket
- 2 hoder brokkoli, delt i små buketter
- 1 hode blomkål, delt i små buketter
- 6 kopper vann
- 5 pund poteter, skrellet og i terninger
- 1 (170 gram) pakke babyspinat, grovhakket
- 6 terninger kyllingbuljong
- 2 kopper revet Cheddarost
Fremgangsmåte
- 1Smelt smøret i en stor kjele over middels varme. Tilsett løk, og sautér til den er myk. I mellomtiden legger du brokkoli og blomkål i en stor kjele med minst 6 kopper vann. Kok opp, og kok til de er møre på tvers, men brokkolien fortsatt har en livlig grønnfarge. Sil av vannet, og sett til side 5 kopper av kokevannet.
- 2Hell de 5 kopps vannet du har tatt vare på i kjelen med løk. Kok opp, og tilsett poteter, spinat og buljongterninger. La det koke i omtrent 15 minutter, til potetene er møre. Ta ut halvparten av suppen, og kjør den til en glatt puré i små porsjoner med en stavmikser eller i en blender. Ha tilbake suppen i kjelen, og rør inn brokkoli, blomkål og revet Cheddar-ost. Rør til osten er smeltet, og server umiddelbart.