
Tyrkia-tortillasausuppe
Lær hvordan du lager en deilig turkey tortilla soup med denne enkle oppskriften. Perfekt for en varmende og smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 1/4 kopper kyllingbuljong
- 12 (15 cm) mais tortillas, kuttet i 1/2 tommers strimler
- 1 1/4 kopper grønn enchiladasaus
- 1 1/4 kopper rød enchiladasaus
- 1 teskje malt spisskummen
- 2 kopper kokt kalkun, hakket
- 1 kopp halvt og halvt (fløteblanding)
- 1 tomat, hakket
- 1 jalapeño, uten frø og finhakket
- 1 avokado - skrelt, uten stein og i terninger
- 1 kopp revet Cheddarost
Fremgangsmåte
- 1Bland kyllingkraft og tortillastykker i en stor gryte. Kok opp på middels varme til strekningene mykner og buljongen tykner litt. Rør inn grønn og rød enchiladasaus og spisskummen. Tilsett kalkun og fløte, og varm opp uten å koke.
- 2Fordel suppen i fire boller og pynt med hakket tomat, jalapeño, avocado og ost.