Tyrkia-tortillasausuppe

Tyrkia-tortillasausuppe

Lær hvordan du lager en deilig turkey tortilla soup med denne enkle oppskriften. Perfekt for en varmende og smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 1/4 kopper kyllingbuljong
  • 12 (15 cm) mais tortillas, kuttet i 1/2 tommers strimler
  • 1 1/4 kopper grønn enchiladasaus
  • 1 1/4 kopper rød enchiladasaus
  • 1 teskje malt spisskummen
  • 2 kopper kokt kalkun, hakket
  • 1 kopp halvt og halvt (fløteblanding)
  • 1 tomat, hakket
  • 1 jalapeño, uten frø og finhakket
  • 1 avokado - skrelt, uten stein og i terninger
  • 1 kopp revet Cheddarost

Fremgangsmåte

  1. 1Bland kyllingkraft og tortillastykker i en stor gryte. Kok opp på middels varme til strekningene mykner og buljongen tykner litt. Rør inn grønn og rød enchiladasaus og spisskummen. Tilsett kalkun og fløte, og varm opp uten å koke.
  2. 2Fordel suppen i fire boller og pynt med hakket tomat, jalapeño, avocado og ost.