
Pecan Pie Bars II
oppskrift på pecan pie bars ii - søte og saftige pekannøttpai-biter som er perfekte som dessert eller til kaffekosen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 2 kopper hvetemel
- 1 kopp pakket brunt sukker
- 1/2 kopp smør
- 1/2 kopp margarin
- 5 egg
- 1 kopp mørk mais sirup
- 3/4 kopp hvitt sukker
- 1 klype salt
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 1 kopp hakkede pecannøtter
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 180 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2Bland mel og brunt sukker. Smuldre inn smør og margarin til blandingen ligner grove smuler.
- 3Trykk det ut i en 23 x 33 cm (9 x 13 tommer) form og stek i 10 minutter.
- 4Bland de resterende ingrediensene unntatt pecannøttene, og bland godt. Rør inn pecannøttene. Hell over den stekte bunnen.
- 5Senk ovnstemperaturen til 140 grader Celsius (275 grader Fahrenheit). Stek i 50 minutter eller til det er stivnet. Avkjøl i formen på en avkjølingsrist. Skjær i staver.