Maple Buttermilk Pie

Maple Buttermilk Pie

Lær hvordan du lager en deilig maple buttermilk pie med denne enkle oppskriften. Perfekt som dessert eller til kaffen, enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1. 1 (9-tommers) paibunn til stekekake
  • 2. 2 kopper godt rystet kulturmelk
  • 3. 2/3 kopp Grade B lønnesirup
  • 4. 6 store eggeplommer
  • 5. 1/4 kopp hvetemel
  • 6. 3 spiseskjeer lønnesukker
  • 7. 1 teskje vanilje
  • 8. 1/4 teskje salt
  • 9. Tilbehør: lett søtet pisket krem

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 160°C. Sett paibunnen (i paiform) i en liten bakeplate. Visp sammen de resterende ingrediensene i en bolle til det akkurat er blandet, og hell tre fjerdedeler av kremen i bunnen. Sett forsiktig platen midt i ovnen og hell i den resterende kremen med en kopp. Stek til den akkurat har stivnet i midten, omtrent 55 minutter, og overfør deretter paien til en rist for å avkjøle litt. Server varm eller romtemperert.
  2. 22. Forvarm ovnen til 160°C. Sett paibunnen (i paiform) i en liten bakeplate.
  3. 33. Visp sammen de resterende ingrediensene i en bolle til det akkurat er blandet, og hell tre fjerdedeler av kremen i bunnen. Sett forsiktig platen midt i ovnen og hell i den resterende kremen med en kopp.
  4. 44. Stek til den akkurat har stivnet i midten, omtrent 55 minutter, og overfør deretter paien til en rist for å avkjøle litt. Server varm eller romtemperert.