
Maple Buttermilk Pie
Lær hvordan du lager en deilig maple buttermilk pie med denne enkle oppskriften. Perfekt som dessert eller til kaffen, enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1. 1 (9-tommers) paibunn til stekekake
- 2. 2 kopper godt rystet kulturmelk
- 3. 2/3 kopp Grade B lønnesirup
- 4. 6 store eggeplommer
- 5. 1/4 kopp hvetemel
- 6. 3 spiseskjeer lønnesukker
- 7. 1 teskje vanilje
- 8. 1/4 teskje salt
- 9. Tilbehør: lett søtet pisket krem
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 160°C. Sett paibunnen (i paiform) i en liten bakeplate. Visp sammen de resterende ingrediensene i en bolle til det akkurat er blandet, og hell tre fjerdedeler av kremen i bunnen. Sett forsiktig platen midt i ovnen og hell i den resterende kremen med en kopp. Stek til den akkurat har stivnet i midten, omtrent 55 minutter, og overfør deretter paien til en rist for å avkjøle litt. Server varm eller romtemperert.
- 22. Forvarm ovnen til 160°C. Sett paibunnen (i paiform) i en liten bakeplate.
- 33. Visp sammen de resterende ingrediensene i en bolle til det akkurat er blandet, og hell tre fjerdedeler av kremen i bunnen. Sett forsiktig platen midt i ovnen og hell i den resterende kremen med en kopp.
- 44. Stek til den akkurat har stivnet i midten, omtrent 55 minutter, og overfør deretter paien til en rist for å avkjøle litt. Server varm eller romtemperert.