
Søndagsbrunsjgryte
oppskrift på sunday brunch casserole, en deilig og enkel rett perfekt for helgefrokosten. lær hvordan du lager en smakfull brunch i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 6
frokost
Ingredienser
- 1 1/2 pund tyntskåret bacon
- 1/2 kopp hakket søt løk
- 1/2 kopp hakket rød paprika
- 12 egg
- 1 kopp melk
- 1 (16 ounces) pakke frosne hash brown-poteter, tint
- 1 kopp revet Cheddar-ost
- 1 teskje salt
- 1/2 teskje malt svart pepper
- 1/4 teskje tørket dill
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) bakeform lett.
- 2Legg bacon i en stor stekepanne og stek over middels høy varme, vend av og til, til jevnt brunt, ca. 10 minutter. La baconet renne av på kjøkkenpapir; reserver 2 spiseskjeer av fettet i pannen. Smuldre baconet og sett til side.
- 3Kok og rør løk og paprika over middels varme i det reserverte fettet til de er møre, ca. 5 minutter; fjern med hullsleiv.
- 4Visp egg og melk i en stor bolle. Vend inn hash browns, cheddarost, salt, pepper, dill, løkblanding og det smuldrede baconet i eggeblandingen; hell over i den forberedte bakeformen.
- 5Stek i forvarmet ovn til en kniv som settes inn nær midten kommer ut ren, ca. 35 til 45 minutter.