Hello Fresh Mobile Banner
Spinat- og geitostsalat med ovnsbakt geitost

Spinat- og geitostsalat med ovnsbakt geitost

Lær hvordan du lager en frisk spinatsalat med ovnsbakt geitost. Perfekt for en lett forrett eller sunn lunsj. Enkelt og smakfullt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 8 kopper babyspinat, skylt og tørket
  • 1 spiseskje smør
  • 1 fedd hvitløk, knust
  • 1/4 kopp vanlig brødsmuler
  • 170 gram geitost, skivet
  • 8 spiseskjeer balsamicoeddik
  • 8 spiseskjeer olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 1Anrett spinat på fire tallerkener.
  2. 2Smelt smør i en stekepanne over middels varme, og tilsett knust hvitløk. Kok og rør til det er lett gyllent. Rør inn brødsmuler. Slipp geitostskivene i brødsmulene, noen av gangen, og vend dem slik at de blir dekket av brødsmulene.
  3. 3Legg en eller to skiver geitost på hver porsjon med spinat, og drypp salatene med olivenolje og balsamicoeddik.