
Spinat- og geitostsalat med ovnsbakt geitost
Lær hvordan du lager en frisk spinatsalat med ovnsbakt geitost. Perfekt for en lett forrett eller sunn lunsj. Enkelt og smakfullt!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 8 kopper babyspinat, skylt og tørket
- 1 spiseskje smør
- 1 fedd hvitløk, knust
- 1/4 kopp vanlig brødsmuler
- 170 gram geitost, skivet
- 8 spiseskjeer balsamicoeddik
- 8 spiseskjeer olivenolje
Fremgangsmåte
- 1Anrett spinat på fire tallerkener.
- 2Smelt smør i en stekepanne over middels varme, og tilsett knust hvitløk. Kok og rør til det er lett gyllent. Rør inn brødsmuler. Slipp geitostskivene i brødsmulene, noen av gangen, og vend dem slik at de blir dekket av brødsmulene.
- 3Legg en eller to skiver geitost på hver porsjon med spinat, og drypp salatene med olivenolje og balsamicoeddik.