Hello Fresh Mobile Banner
Russiske pannekaker - Blini

Russiske pannekaker - Blini

oppskrift på russiske blini, tynne pannekaker som er perfekte som frokost eller forrett. enkel og rask å lage, med tradisjonelle ingredienser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 2 egg
  • 1 spiseskje hvitt sukker
  • 1/3 teskje salt
  • 1/2 kopp hvetemel
  • 2 1/2 kopper melk
  • 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 1 spiseskje smør

Fremgangsmåte

  1. 1I en middels stor bolle, visp sammen eggene, sukkeret og saltet. Sikt melet inn i bollen, og rør inn sammen med melken. Bland til en jevn og godt blandet røre. Røren skal være tynn.
  2. 2Varm opp en takke eller stekepanne på middels varme. Smør lett i pannen eller spray med matlagingsspray. Hell omtrent 2 spiseskjeer av røren, eller så mye som ønskes, i pannen. Løft pannen og vipp den for å fordele røren jevnt. Når kantene ser sprø ut og midten virker tørr, forsiktig under med en slikkepott. Snu blinen, og stek i ca. 1 minutt på den andre siden, eller til den er lett brunet.
  3. 3Ta bliniene av pannen og legg dem på en tallerken. Smør litt smør på toppen, og fortsett å stable bliniene oppå hverandre. For å servere, smør på ønsket fyll, brett deretter i to, og igjen i to for å danne en trekant. Mmm Mmm!