Hello Fresh Mobile Banner
Parmesan-artisjokkgrateng

Parmesan-artisjokkgrateng

Lær hvordan du lager en deilig parmesan artichoke casserole. Denne enkle oppskriften er perfekt som forrett eller tilbehør, og passer for alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. To bokser (ca. 280 gram hver) artisjokkhjerter i vann, drenert
  • 8 unser revet Parmesanost
  • 2 teskjeer hvitløkspulver
  • 1/2 kopp majones
  • 2 spiseskjeer tørket persille
  • 1 klype paprika

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 2Legg artisjokkhjertene i en glassbolle. Bland inn ost, hvitløkspulver, majones og persille til det er godt dekket. Fordel blandingen i en glassform på 23x33 cm og dryss over paprika.
  3. 3Stek i en forvarmet ovn på 175 grader C (350 grader F) til det bobler, ca. 25 til 35 minutter. Server varm.