
Parmesan-artisjokkgrateng
Lær hvordan du lager en deilig parmesan artichoke casserole. Denne enkle oppskriften er perfekt som forrett eller tilbehør, og passer for alle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. To bokser (ca. 280 gram hver) artisjokkhjerter i vann, drenert
- 8 unser revet Parmesanost
- 2 teskjeer hvitløkspulver
- 1/2 kopp majones
- 2 spiseskjeer tørket persille
- 1 klype paprika
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 2Legg artisjokkhjertene i en glassbolle. Bland inn ost, hvitløkspulver, majones og persille til det er godt dekket. Fordel blandingen i en glassform på 23x33 cm og dryss over paprika.
- 3Stek i en forvarmet ovn på 175 grader C (350 grader F) til det bobler, ca. 25 til 35 minutter. Server varm.