Glasser's greske marlin
oppskrift på glasser's greek marlin, en smakfull og enkel sjømatrett med greske smaker. perfekt for en lett middag eller helgefeiring.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 kopp smør, delt
- 2 teskjeer finhakket hvitløk, delt
- 3 tomater, i terninger
- 4 unser fersk basilikum, hakket
- 2 spiseskjeer fersk limejuice
- 2 (170 gram) sverdfisksteiker
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2Ha 1/4 kopp smør og 1 teskje hvitløk i en middels stor kjele over middels-lav varme. Når smøret er smeltet, rør inn tomatene, basilikumen og limesaften. Rett før blandingen begynner å koke, reduser varmen til lav.
- 3I en liten kjele, smelt det resterende smøret, og bland inn den resterende hvitløken.
- 4Legg sverdfisken i en ildfast form, og hell over smør- og hvitløksblandingen fra den lille kjelen.
- 5Stek fisken i den forvarmede ovnen i 7 minutter. Snu fisken, og fortsett å steke i ytterligere 7 minutter, eller til den lett kan deles i flak med en gaffel.
- 6Server med tomatblandingen over fisken. Topp også med resten av smør- og hvitløksausen fra stekeformen.