Glasser's greske marlin

Glasser's greske marlin

oppskrift på glasser's greek marlin, en smakfull og enkel sjømatrett med greske smaker. perfekt for en lett middag eller helgefeiring.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp smør, delt
  • 2 teskjeer finhakket hvitløk, delt
  • 3 tomater, i terninger
  • 4 unser fersk basilikum, hakket
  • 2 spiseskjeer fersk limejuice
  • 2 (170 gram) sverdfisksteiker

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2Ha 1/4 kopp smør og 1 teskje hvitløk i en middels stor kjele over middels-lav varme. Når smøret er smeltet, rør inn tomatene, basilikumen og limesaften. Rett før blandingen begynner å koke, reduser varmen til lav.
  3. 3I en liten kjele, smelt det resterende smøret, og bland inn den resterende hvitløken.
  4. 4Legg sverdfisken i en ildfast form, og hell over smør- og hvitløksblandingen fra den lille kjelen.
  5. 5Stek fisken i den forvarmede ovnen i 7 minutter. Snu fisken, og fortsett å steke i ytterligere 7 minutter, eller til den lett kan deles i flak med en gaffel.
  6. 6Server med tomatblandingen over fisken. Topp også med resten av smør- og hvitløksausen fra stekeformen.