Hello Fresh Mobile Banner
Glasser's greske marlin

Glasser's greske marlin

oppskrift på glasser's greek marlin, en smakfull og enkel sjømatrett med greske smaker. perfekt for en lett middag eller helgefeiring.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp smør, delt
  • 2 teskjeer finhakket hvitløk, delt
  • 3 tomater, i terninger
  • 4 unser fersk basilikum, hakket
  • 2 spiseskjeer fersk limejuice
  • 2 (170 gram) sverdfisksteiker

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2Ha 1/4 kopp smør og 1 teskje hvitløk i en middels stor kjele over middels-lav varme. Når smøret er smeltet, rør inn tomatene, basilikumen og limesaften. Rett før blandingen begynner å koke, reduser varmen til lav.
  3. 3I en liten kjele, smelt det resterende smøret, og bland inn den resterende hvitløken.
  4. 4Legg sverdfisken i en ildfast form, og hell over smør- og hvitløksblandingen fra den lille kjelen.
  5. 5Stek fisken i den forvarmede ovnen i 7 minutter. Snu fisken, og fortsett å steke i ytterligere 7 minutter, eller til den lett kan deles i flak med en gaffel.
  6. 6Server med tomatblandingen over fisken. Topp også med resten av smør- og hvitløksausen fra stekeformen.