
Almond Squares II
oppskrift på almond squares ii, sprø og mandelsmakende småkaker som passer perfekt til kaffen. enkel å lage og ideell for helgen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1 kopp smør
- 3/4 kopp hvitt sukker
- 1 egg
- 1/2 kopp mandelmasse
- 1 teskje mandelessens
- 2 kopper hvetemel
- 2 1/2 unser skivede mandler
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2Pisk smøret i en stor blandebolle; tilsett gradvis sukker, og pisk til det er lyst og luftig. Tilsett eggeplomme (reserver eggehviten), mandelmasse og smakstilsetning; pisk godt sammen. Rør inn mel.
- 3Fordel deigen i en 33 x 23 x 5 cm (13 x 9 x 2 tommer) bakeform. Pisk eggehviten (romtemperert) til det er skummende; pensle over hele overflaten av deigen, og dryss over mandler. Stek i 35 minutter, eller til det er lett gyldent. Avkjøl grundig, og skjær i 5 cm (2 tommer) store firkanter. Oppbevar i lufttette beholdere.