Bare Sverdhaien

Bare Sverdhaien

lær å lage en enkel og smakfull swordfish-rett med vår enkle oppskrift. perfekt for raske middager og sjømatelskere.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 (170 gram) sverdfisksteiker
  • 2 spiseskjeer sitronsaft
  • 1 spiseskje sitronpepper
  • 1 spiseskje tørket dill

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm en utendørs grill til høy varme, og pensle risten lett med olje.
  2. 2Legg sverdfiskebiffer i en middels stor bolle, og pensle dem med sitronsaft. Krydre hver side med sitronpepper og dill.
  3. 3Legg sverdfisken på den forberedte grillen, og stek i 6 minutter på hver side, eller til fisken lett kan deles i flak med en gaffel.