Hello Fresh Mobile Banner
Hvit chili IV

Hvit chili IV

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull white chili iv med denne oppskriften. Perfekt for kalde dager, rask å lage, og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 ss olivenolje
  • 4 kyllingbryst uten skinn og bein, skåret i terninger
  • grovkvernet svart pepper etter smak
  • 1 stor løk, hakket
  • 6 fedd hvitløk, finhakket
  • 3 grønne chili, uten frø og finhakket
  • 1 grønn paprika, hakket
  • 1 rød paprika, hakket
  • 1 pakke sopp (ca. 225 g), skivet
  • 3 bokser pintobønner (ca. 425 g per boks)
  • 4 grønne løk, hakket
  • 1 bunt fersk persille, hakket
  • 1 kopp hvitvin
  • 2 bokser kyllingbuljong (ca. 430 g per boks)
  • 2 terninger kyllingbuljong
  • 1 ts tørket rosmarin
  • 1 ts tørket timian
  • 1 ss tørket oregano
  • 1 ½ ss malt spisskummen
  • 2 laurbærblad

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor gryte over middels høy varme, kok kylling i olivenolje med svart pepper til den er brun. Rør inn løk, hvitløk og chili, og kok til løken begynner å bli myk.
  2. 2Rør inn paprika, sopp, bønner, grønn løk og persille. Hell i vin og kyllingkraft. Krydre med buljong, rosmarin, timian, oregano og spisskummen. Legg laurbærblad i gryten, dekk til, skru ned varmen og la det småkoke i 90 minutter.