
Thanksgiving-beets
oppskrift på thanksgiving beets, en fargerik og næringsrik rett perfekt for høsten. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 pund rødbeter, skrellet og skivet
- 3 spiseskjeer brunt sukker
- 3 spiseskjeer eddik
- 1/4 kopp vann
- 1 spiseskje maisstivelse
- 1/2 teskje malt kanel
- 1/4 teskje malt muskatnøtt
- 1/4 teskje malt nellik
- 2 spiseskjeer smør
Fremgangsmåte
- 1Legg rødbetene i en stor kjele. Hell i nok vann til å dekke rødbetene med omtrent 2,5 cm. Kok opp på høy varme, reduser deretter varmen til middels-lav, dekk til og la småkoke til rødbetene lett kan stikkes gjennom med en gaffel, omtrent 10 minutter; sil av vannet.
- 2Visp sammen brunt sukker, eddik, vann, maisstivelse, kanel, muskat og nellik i en kjele. Tilsett rødbetene og smøret, skru opp varmen til middels, og kok under konstant omrøring til blandingen begynner å koke. La det koke til sausen tykner litt, omtrent ett til to minutter. Sausen vil ikke bli veldig tykk og klebrig, men den vil fortsatt renne fint.
- 3Server rødbetene varme eller kalde.