Hello Fresh Mobile Banner
Thanksgiving-beets

Thanksgiving-beets

oppskrift på thanksgiving beets, en fargerik og næringsrik rett perfekt for høsten. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 pund rødbeter, skrellet og skivet
  • 3 spiseskjeer brunt sukker
  • 3 spiseskjeer eddik
  • 1/4 kopp vann
  • 1 spiseskje maisstivelse
  • 1/2 teskje malt kanel
  • 1/4 teskje malt muskatnøtt
  • 1/4 teskje malt nellik
  • 2 spiseskjeer smør

Fremgangsmåte

  1. 1Legg rødbetene i en stor kjele. Hell i nok vann til å dekke rødbetene med omtrent 2,5 cm. Kok opp på høy varme, reduser deretter varmen til middels-lav, dekk til og la småkoke til rødbetene lett kan stikkes gjennom med en gaffel, omtrent 10 minutter; sil av vannet.
  2. 2Visp sammen brunt sukker, eddik, vann, maisstivelse, kanel, muskat og nellik i en kjele. Tilsett rødbetene og smøret, skru opp varmen til middels, og kok under konstant omrøring til blandingen begynner å koke. La det koke til sausen tykner litt, omtrent ett til to minutter. Sausen vil ikke bli veldig tykk og klebrig, men den vil fortsatt renne fint.
  3. 3Server rødbetene varme eller kalde.