Teriyaki Wraps

Teriyaki Wraps

oppdag oppskriften på teriyaki wraps, en enkel og smakfull rett med asiatisk inspirasjon, perfekt for en rask lunsj eller middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 kopp ukokt langkornet hvit ris
  • 2. 2 kopper vann
  • 3. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 4. 1 løk, hakket
  • 5. 1 rød paprika, hakket
  • 6. 1 liten zucchini, hakket
  • 7. 1 liten gul squash, hakket
  • 8. 1 ¼ kopper teriyakisaus
  • 9. 3 spiseskjeer soyasaus
  • 10. 2 teskjeer hvitløkpulver
  • 11. ½ teskje salt
  • 12. 1 teskje malt svart pepper
  • 13. 4 (25 cm) fullkornstortillaer

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok opp 2 kopper vann i en kjele; tilsett ris. Skru ned varmen, dekk til, og la det småkoke i 20 minutter.
  2. 22. Varm opp olivenolje i en stor stekepanne over middels varme. Surr løk, paprika, squash og gul squash til løken er myk. Rør inn teriyakisausen. Når grønnsakene er møre, rør inn den kokte risen, soyasausen, hvitløkspulver, salt og pepper. La det småkoke i 3 til 5 minutter.
  3. 33. Fordel 1/4 av risen og grønnsakene på hver tortilla, og rull sammen.