Fettuccine med skinke og Napa-kål

Fettuccine med skinke og Napa-kål

oppskrift på fettuccine med skinke og napa-kål, en smakfull og rask rett som passer til enhver anledning. perfekt for en enkel middagsløsning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/2 pund fettuccine
  • 1 løk, hakket
  • 2 kopper hakket Napa-kål
  • 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 1/4 pund kokt skinke, hakket
  • 1/2 teskje karvefrø
  • 1/3 kopp kremfløte

Fremgangsmåte

  1. 1Kok fettuccine i en stor kjele med saltet, kokende vann til den er al dente. Reserver 1/2 kopp av kokevannet, og sil av pastaen godt. Mens pastaen koker, varm opp en tykk stekepanne og kok løk og kål i oljen over moderat varme, under omrøring, til grønnsakene er gylne. Rør inn skinke og karvefrø, og kok blandingen under omrøring av og til i 2 minutter, eller til kålen er mør. Tilsett fløten og la blandingen småkoke i 1 minutt. I en stor bolle blander du fettuccine, skinke- og kålblandingen, og krydr med salt og pepper etter smak. Tilsett nok av det reserverte kokevannet for å tynne ut sausen til ønsket konsistens.