
Zucchini-grateng II
oppskrift på zucchini casserole ii - en smakfull og enkel rett med zucchini, perfekt for en rask middag eller helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 6 kopper hakket squash
- 2. 1 (10,75 unser) boks kondensert soppsuppe
- 3. 1 kopp rømme
- 4. 1 kopp hakket løk
- 5. 1 kopp revne gulrøtter
- 6. 1 (6 unser) pakke urte- krydret tørr brødsmuler
- 7. 1/2 kopp margarin, smeltet
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en ildfast form på 2 liter.
- 22. I en stor kjele over middels høy varme, kok zucchini i lettsaltet vann til de er sprø-møre, ca. 5 minutter. Sil av vannet, og legg zucchini i en stor bolle. Rør inn den kondenserte suppen, rømme, løk og gulrøtter.
- 33. I en liten bolle, bland sammen stuffing og smeltet margarin. Fordel halvparten av stuffing-blandingen i bunnen av ildfastformen. Legg zucchini-blandingen oppå, og dekk med resten av stuffing-blandingen.
- 44. Stek i 20 minutter i den forvarmede ovnen, eller til toppen er gyllenbrun.