Kremet krabbepasta

Kremet krabbepasta

oppskrift på creamy crabby pasta som er rask, enkel og perfekt for en smakfull middag. ideell for sjømatelskere og pasta-fans.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pakke (16 unser) farfalle (sløyfeformet) pasta
  • 1 boks (10,75 unser) kondensert kremet sellerisuppe
  • 10 3/4 væskeons melk
  • 1 pakke (8 unser) kremost, myknet
  • 3/4 pund imitasjonskrabbekjøtt, i flak
  • 1 bunt grønn løk, skivet
  • 1 kopp frosne erter

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett farfalle-pasta. Kok i 12 minutter, til den er al dente, og sil av vannet.
  2. 2I en kjele over middels varme, bland kremet sellerisuppe, melk og kremost. Rør inn imitasjonskrabbe og grønn løk.
  3. 3I en bolle, vend sammen pasta, imitasjonskrabbe og frosne erter.