
Kremet krabbepasta
oppskrift på creamy crabby pasta som er rask, enkel og perfekt for en smakfull middag. ideell for sjømatelskere og pasta-fans.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pakke (16 unser) farfalle (sløyfeformet) pasta
- 1 boks (10,75 unser) kondensert kremet sellerisuppe
- 10 3/4 væskeons melk
- 1 pakke (8 unser) kremost, myknet
- 3/4 pund imitasjonskrabbekjøtt, i flak
- 1 bunt grønn løk, skivet
- 1 kopp frosne erter
Fremgangsmåte
- 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett farfalle-pasta. Kok i 12 minutter, til den er al dente, og sil av vannet.
- 2I en kjele over middels varme, bland kremet sellerisuppe, melk og kremost. Rør inn imitasjonskrabbe og grønn løk.
- 3I en bolle, vend sammen pasta, imitasjonskrabbe og frosne erter.