Den ultimate biffjerrymen

Den ultimate biffjerrymen

oppskrift og tips for å lage den perfekte biff-tørkede kjøttet hjemme. lær hvordan du forbereder, krydrer og tørker kjøttet for best resultat.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 260 minutter
Porsjoner: 10
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp soyasaus
  • 1/4 kopp balsamicoeddik
  • 1/4 kopp Worcestershire-saus
  • 2 teskjeer flytende røksmakstilsetning
  • 1 1/2 spiseskjeer biffkrydder
  • 1 (1 1/2 pund) London broil-stek, tynne skiver langs fibrene

Fremgangsmåte

  1. 1Bland soyasaus, balsamicoeddik, Worcestershire-saus, flytende røyk og kjøttkrydder i en kjele og kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke i omtrent 10 minutter. Ta kjelen av varmen og la det avkjøle.
  2. 2Hell marinaden i en glass- eller plastskål og legg i kjøttskivene. Rør godt slik at kjøttet blir dekket av marinaden, dekk til og sett i kjøleskapet i opptil 2 dager. Vend eller rør i marinaden av og til for å marinere kjøttet jevnt.
  3. 3Forvarm ovnen til 80 grader Celsius. Legg kjøttstrimlene på en rist som står over et stekebrett. Hvis du ønsker, kan du strø litt mer kjøttkrydder over.
  4. 4Stek i 60 til 90 minutter i den forvarmede ovnen, til kjøttet er tørt men fortsatt mykt. Oppbevar i en lufttett beholder i kjøleskapet.