
Den ultimate biffjerrymen
oppskrift og tips for å lage den perfekte biff-tørkede kjøttet hjemme. lær hvordan du forbereder, krydrer og tørker kjøttet for best resultat.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 260 minutter
Porsjoner: 10
hovedrett
Ingredienser
- 1/4 kopp soyasaus
- 1/4 kopp balsamicoeddik
- 1/4 kopp Worcestershire-saus
- 2 teskjeer flytende røksmakstilsetning
- 1 1/2 spiseskjeer biffkrydder
- 1 (1 1/2 pund) London broil-stek, tynne skiver langs fibrene
Fremgangsmåte
- 1Bland soyasaus, balsamicoeddik, Worcestershire-saus, flytende røyk og kjøttkrydder i en kjele og kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke i omtrent 10 minutter. Ta kjelen av varmen og la det avkjøle.
- 2Hell marinaden i en glass- eller plastskål og legg i kjøttskivene. Rør godt slik at kjøttet blir dekket av marinaden, dekk til og sett i kjøleskapet i opptil 2 dager. Vend eller rør i marinaden av og til for å marinere kjøttet jevnt.
- 3Forvarm ovnen til 80 grader Celsius. Legg kjøttstrimlene på en rist som står over et stekebrett. Hvis du ønsker, kan du strø litt mer kjøttkrydder over.
- 4Stek i 60 til 90 minutter i den forvarmede ovnen, til kjøttet er tørt men fortsatt mykt. Oppbevar i en lufttett beholder i kjøleskapet.