Saltstekte palmiers

Saltstekte palmiers

Lær hvordan du lager deilige savory palmiers, perfekte som forrett eller snacks. Enkel oppskrift som imponerer med sprø tekstur og smakfulle ingredienser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 pakke frossen Pepperidge Farm butterdeig, tint
  • 2. 1/4 kopp ferdiglaget pesto, kjøpt eller hjemmelaget (oppskrift følger)
  • 3. 1/2 kopp smuldret geitost, for eksempel Montrachet
  • 4. 1/4 kopp finhakkede soltørkede tomater i olje, drenert
  • 5. 1/4 kopp ristet pinjekjerner
  • 6. Koshersalt
  • 7. 1/4 kopp valnøtter
  • 8. 1/4 kopp pignolis
  • 9. 3 spiseskjeer hakket hvitløk (9 fedd)
  • 10. 5 kopper ferske basilikumblader, godt pakket
  • 11. 1 teskje koshersalt
  • 12. 1 teskje nykvernet svart pepper
  • 13. 1 1/2 kopper god olivenolje
  • 14. 1 kopp ferskrevet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Lett mel på et bord og forsiktig utbre ett ark med butterdeig. Rull deigen lett med en kjevle til den er 24 x 29 cm.
  3. 3Smør et tynt lag med pesto over arket, deretter dryss over halvparten av geitosten, halvparten av soltørkede tomater og halvparten av pinjekjernene.
  4. 4Strø over 1/4 teskje salt.
  5. 53. Arbeid fra de korte endene, og brett hver ende halvveis inn mot midten.
  6. 6Deretter bretter du hver side igjen mot midten til de foldede kantene nesten møtes.
  7. 7 Brett den ene siden over den andre og trykk lett til.
  8. 8Legg på et bakepapirkledd stekebrett.
  9. 9Gjenta hele prosessen med det andre arket med butterdeig og resten av ingrediensene.
  10. 10Dekk til med plastfolie og la det hvile i kjøleskapet i minst 45 minutter.
  11. 114. I mellomtiden, forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  12. 125. Skjær de forberedte rullene med butterdeig i 0,6 cm tykke skiver og legg dem med forsiden opp, 5 cm fra hverandre, på bakepapirkledde stekebrett.
  13. 13Stek i 14 minutter, til de er gyldne.
  14. 14Server varme.
  15. 156. Hjemmelaget pesto:
  16. 167. Ha valnøtter, pinjekjerner og hvitløk i en food processor med steelblad.
  17. 17Kjør i 30 sekunder.
  18. 18Tilsett basilikumbladene, salt og pepper.
  19. 19Mens maskinen går, hell sakte inn olivenoljen gjennom matingsrøret og kjør til pestoen er finmost.
  20. 20Tilsett parmesan og kjør i ett minutt.
  21. 21Server, eller oppbevar pestoen i kjøleskapet eller fryseren med et tynt lag olivenolje på toppen.
  22. 228. Porsjonsmengde: 4 kopper