
Meksikanske pinata-lommer
Lær hvordan du lager mexicanske pinata pockets med denne enkle oppskriften. Perfekt for fester og barnas bursdagsfeiringer. Rask og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 (425 gram) boks svarte bønner
- 2. 1 (425 gram) boks hakkede tomater med grønne chili
- 3. 2 teskjeer tacokrydder
- 4. 3/4 kopp revet pepper jack-ost
- 5. 1 egg
- 6. 1 spiseskje vann
- 7. 2 bokser ferdiglaget paideig (4 runder)
- 8. Glass salsa
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Forvarm ovnen til 220 grader Celsius.
- 33. I en middels stor bolle blander du svarte bønner, hakkede tomater, tacokrydder og 1/2 kopp av den revne pepper jack-osten. Bland godt og sett til side.
- 44. I en liten bolle pisker du sammen egg og vann, og setter til side.
- 55. Legg de fire paideigskivene på en melet arbeidsflate. Bruk en 7,5 cm rund utstikker til å stikke ut 32 sirkler av deigen.
- 66. Legg omtrent en teskje av bønneblandingen i midten av halvparten av deigskivene. Legg en deigsirkel oppå bønneblandingen og trykk forsiktig ned med fingeren for å forsegle den til bunndelen av deigen. Klem kantene med en gaffel. Gjenta med resten av deig og fyll.
- 77. Legg alle 16 ferdige pinata-lommer på to bakepapirkledde stekebrett. Pensle toppene med eggeblanding og strø over resten av osten. Stek i 15 minutter.
- 88. Server varme, gjerne med en skål salsa til dipping.