Sautert kål med bacon og brødsmuler
oppskrift på sautert kål med sprø bacon og smakfulle brødsmuler. perfekt som tilbehør eller lett måltid, enkelt å lage og fullt av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 3 skiver bacon, hakket
- 2. 3 kopper tynne skiver av kål (omtrent en halv liten hode)
- 3. 2 spiseskjeer vann
- 4. 1 skive hjemmelaget hvitt brød, grovhakket i en food processor eller blender
- 5. 1/4 teskje karvefrø
Fremgangsmåte
- 11. I en tykk panne kok bacon over moderat varme, rør om, til det er sprøtt, og overfør det med en hullsleiv til tørkepapir for å renne av. Overfør 1 teskje av fettet til en liten skål og sett til side. I fettet som er igjen i pannen, kok oppkål med salt og pepper etter smak, rør av og til, til det er gyllent, og tilsett vann. Kok oppkålen til den er sprø-mett, og overfør den til et serveringsfat. I pannen, varm opp det reserverte fettet over moderat høy varme til det er varmt, men ikke røykende, og stek brødsmuler og karvefrø med salt og pepper etter smak, mens du rører, til brødsmulene er gylne. Rør inn bacon og strø over oppkålen.
- 22. I en tykk panne kok bacon over moderat varme, rør om, til det er sprøtt, og overfør det med en hullsleiv til tørkepapir for å renne av. Overfør 1 teskje av fettet til en liten skål og sett til side. I fettet som er igjen i pannen, kok oppkål med salt og pepper etter smak, rør av og til, til det er gyllent, og tilsett vann. Kok oppkålen til den er sprø-mett, og overfør den til et serveringsfat.
- 33. I pannen, varm opp det reserverte fettet over moderat høy varme til det er varmt, men ikke røykende, og stek brødsmuler og karvefrø med salt og pepper etter smak, mens du rører, til brødsmulene er gylne. Rør inn bacon og strø over oppkålen.