Hello Fresh Mobile Banner
Krydret sørvestlig hakket salat med salsa verde

Krydret sørvestlig hakket salat med salsa verde

oppskrift på en smakfull southwestern hakket salat med krydret salsa verde, perfekt for sommermiddager og friske måltider.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 øremais
  • 1 pund tomatillos, skrellet
  • 1/2 bunt ferske korianderblader
  • 1/2 jalapeño, hakket
  • 1/4 stor hvit løk, hakket
  • 1 fedd hvitløk, hakket
  • salt, etter smak
  • 4 teskjeer limejuice
  • 1 avokado - skrelt, kjernet og i terninger
  • 1 teskje limejuice
  • 1/4 middels stor rødkål, hakket
  • 1 boks (ca. 410 g) svarte bønner, skylt og drenert
  • 1 rød paprika, hakket
  • 1 pund skinn- og benfri kyllingbryst, delt i to
  • 2 teskjeer Cajun-krydder, eller etter smak
  • 1 hode grønn salat
  • 1 kopp smuldret cotija-ost
  • 1 lime, delt i båter

Fremgangsmåte

  1. 1Fyll en stor kjele med vann og kok opp. Tilsett maisen og kok i 15 til 20 minutter. Fjern maisen og la den avkjøle til den er håndterbar. Skjær av kornet fra kolben og legg det i en stor blandingsbolle; sett til side.
  2. 2Legg tomatillos, koriander, jalapeño, løk, hvitløk, salt og 4 teskjeer limejuice i en blender. Kjør til grønnsakene er finhakket; sett til side. Vend avokadoen med 1 teskje limejuice og bland med mais, kål, svarte bønner og paprika.
  3. 3Forvarm en utendørsgrill til middels høy varme og pensle risten lett med olje. Krydre kyllingbrystene med cajunkrydder.
  4. 4Grill kyllingbrystene på den forvarmede grillen til de ikke lenger er rosa i midten og saften renner ut, ca. 6 minutter. En øyeblikksmåler som settes inn i midten skal vise minst 74 °C (165 °F). La brystene hvile til de er håndterbare, og skjær dem i biter av passe størrelse.
  5. 5Fordel salatbladene på 4 tallerkener. Legg avokadoblandingen oppå salaten, etterfulgt av kyllingen. Strø over cotijost og pynt med limebåter før servering.