
Dypfryst hummer
Lær hvordan du lager perfekt dypstekt hummer med vår enkle oppskrift. En luksuriøs forrett som imponerer gjestene dine.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1, 2 kopper maisgryn
- 1/2 kopp hvetemel
- salt og pepper etter smak
- 1 teskje malt cayennepepper
- 1 teskje hvitløkspulver
- 1 teskje løkpulver
- 4 pund ferske hummerhaler, renset og delt i to, men fortsatt i skallet
- 2 kvart olje til dypsteking
Fremgangsmåte
- 1I en plastpose av gallonstørrelse med lukking, bland sammen maismel, mel, salt, pepper, cayenne, hvitløkspulver og løkpulver. Rist godt. Legg en halv hummerhale om gangen i posen. Rist for å dekke hummerhalene helt.
- 2Varm opp vegetabilsk olje i en dypfryer eller stor stekepanne til 180 grader Celsius (365 grader Fahrenheit). Legg en dekket hummerhale om gangen forsiktig ned i oljen. Kok til hummerhalen blir hvit og paneringen er lett brunet. La de stekte hummerhalene renne av på tørkepapir.