Dypfryst hummer

Dypfryst hummer

Lær hvordan du lager perfekt dypstekt hummer med vår enkle oppskrift. En luksuriøs forrett som imponerer gjestene dine.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1, 2 kopper maisgryn
  • 1/2 kopp hvetemel
  • salt og pepper etter smak
  • 1 teskje malt cayennepepper
  • 1 teskje hvitløkspulver
  • 1 teskje løkpulver
  • 4 pund ferske hummerhaler, renset og delt i to, men fortsatt i skallet
  • 2 kvart olje til dypsteking

Fremgangsmåte

  1. 1I en plastpose av gallonstørrelse med lukking, bland sammen maismel, mel, salt, pepper, cayenne, hvitløkspulver og løkpulver. Rist godt. Legg en halv hummerhale om gangen i posen. Rist for å dekke hummerhalene helt.
  2. 2Varm opp vegetabilsk olje i en dypfryer eller stor stekepanne til 180 grader Celsius (365 grader Fahrenheit). Legg en dekket hummerhale om gangen forsiktig ned i oljen. Kok til hummerhalen blir hvit og paneringen er lett brunet. La de stekte hummerhalene renne av på tørkepapir.