Eplesaus- og rosinbarer

Eplesaus- og rosinbarer

Lær hvordan du lager deilige eplesaus-rosinbarer med denne enkle oppskriften. Perfekt som sunn snacks eller frokost. Rask og enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp fettstoff (shortening)
  • 2. 2/3 kopp brunt sukker
  • 3. 1 kopp eplesaus
  • 4. 1 egg
  • 5. 1 kopp hvetemel
  • 6. 1 teskje natron
  • 7. 1/2 teskje salt
  • 8. 1 teskje gresskarpietspice
  • 9. 1/2 kopp rosiner
  • 10. 3 spiseskjeer smør
  • 11. 1 1/2 kopper melis
  • 12. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 13. 1 spiseskje melk

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) form.
  2. 22. I en middels stor bolle, pisk sammen fett og brunt sukker til det er glatt. Bland inn eplesaus og egg.
  3. 33. Bland mel, natron, salt og krydderkrydder til gresskarpai, og rør det inn i eplesausblandingen. Vend inn rosiner.
  4. 44. Fordel røren jevnt i den forberedte formen.
  5. 55. Stek i ovnen i 20 til 25 minutter, til kaken er fast.
  6. 66. For å lage glasur: Varm smør i en liten kjele til det er smeltet og har fått en gyllen farge. Bland inn melis og vanilje. Rør gradvis inn melken til glasuren er glatt og smørbar.
  7. 77. Fordel glasuren over de avkjølte kakebiter før du skjærer dem i firkanter.