Enkel ostekake
oppskrift på en enkel ostekake som er perfekt for enhver anledning. lett å lage og smakfull. prøv denne deilige desserten i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1 1/4 kopper grahamskjermkjeks smuler
- 1/4 kopp hvitt sukker
- 1/2 kopp smør, smeltet
- 2 (1,3 unser) poser med pisket kremblanding
- 2 (8 unser) pakker kremost, myknet
- 2 væskeons kirsebærbrandy
Fremgangsmåte
- 1Bland sammen grahamkjeks-smuler, smør og sukker i en middels stor bolle. Rør godt og trykk blandingen ned i bunnen av en 23 cm rund springform.
- 2I en stor bolle, bland den piskede kremfløtenepulveret som anvist på pakken, og pisk til det er tykt. Skjær kremosten i små terninger og legg dem i den piskede kremen, én etter én, mens du pisker. Hell i kirsebærlikøren og pisk i ytterligere 5 minutter på høy hastighet.
- 3Fordel fyllet i grahamkjeksbunnen og jevn ut toppen. Sett kaken i kjøleskapet i 2 til 4 timer, eller til den er stivnet.