Mors pølsehorn
oppskrift på mom's pølserull - en smakfull og enkel rett som passer til enhver anledning. lær hvordan du lager den fra bunnen av med våre steg-for-steg instrukser.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1. 3 (1 pund) brøddeig til frysing
- 2. 2 pund svinepølse
- 3. 12 egg
- 4. 1 pund pepperoni-pølse, i terninger
- 5. 2 pund provolonost, revet
- 6. 5 egg, godt pisket
Fremgangsmåte
- 1Tine den frosne brøddeigen.
- 2Legg pølse i en stor, dyp stekepanne. Kok over middels høy varme til den er jevnt brunet. Sil av fett og sett til side.
- 3I en stor stekepanne over middels varme, kok raskt og rør eggerøren til den er stiv. Ta av varmen og sett til side.
- 4Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en middels stor bakeform lett.
- 5På en lett melet overflate, kjevle ut hver brøddeig til et ark på omtrent 0,5 cm tykk eller mindre. Fordel 1/3 av pølsen, 1/3 av eggerøren, 1/3 av pepperonien og 1/3 av Provolone-osten jevnt over hvert deigark. Rull sammen til en loff.
- 6En og en, legg de rullede loffene i den forberedte bakeformen, pensle med 1/3 av det sammenpiskede egget blandet med litt vann, og stek i den forvarmede ovnen i 30 til 45 minutter, til de er gyllenbrune. Ønsker du, kan du forme loffene til en U-form før baking.