Mors pølsehorn

Mors pølsehorn

oppskrift på mom's pølserull - en smakfull og enkel rett som passer til enhver anledning. lær hvordan du lager den fra bunnen av med våre steg-for-steg instrukser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1. 3 (1 pund) brøddeig til frysing
  • 2. 2 pund svinepølse
  • 3. 12 egg
  • 4. 1 pund pepperoni-pølse, i terninger
  • 5. 2 pund provolonost, revet
  • 6. 5 egg, godt pisket

Fremgangsmåte

  1. 1Tine den frosne brøddeigen.
  2. 2Legg pølse i en stor, dyp stekepanne. Kok over middels høy varme til den er jevnt brunet. Sil av fett og sett til side.
  3. 3I en stor stekepanne over middels varme, kok raskt og rør eggerøren til den er stiv. Ta av varmen og sett til side.
  4. 4Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en middels stor bakeform lett.
  5. 5På en lett melet overflate, kjevle ut hver brøddeig til et ark på omtrent 0,5 cm tykk eller mindre. Fordel 1/3 av pølsen, 1/3 av eggerøren, 1/3 av pepperonien og 1/3 av Provolone-osten jevnt over hvert deigark. Rull sammen til en loff.
  6. 6En og en, legg de rullede loffene i den forberedte bakeformen, pensle med 1/3 av det sammenpiskede egget blandet med litt vann, og stek i den forvarmede ovnen i 30 til 45 minutter, til de er gyllenbrune. Ønsker du, kan du forme loffene til en U-form før baking.