Ananaspizzaer
lær hvordan du lager deilige pineapples pizzas hjemme med vår enkle oppskrift. perfekt for en sommerfest eller helgekos!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 pund italiensk kjøttdeig
- 1/2 teskje hvitløkssalt
- 1/4 teskje tørket oregano
- 1 kopp hermetisert ananas, avrent
- 4 engelske muffins, delt
- 1 (6 unser) boks tomatpuré
- 1 (8 unser) pakke revet mozzarellaost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en middels stor bakeplate lett.
- 2Legg den malte italienske pølsen i en stor, dyp stekepanne. Kok over middels høy varme til den er jevnt brunet. Ta av varmen.
- 3Sil av pølsen, og bland inn hvitløk, salt, oregano og ananas i biter.
- 4Fordel engelskmuffinsene i ett lag på den forberedte bakeplaten. Smør på tomatpuré. Legg et lag med den italienske pølseblandingen oppå. Topp med mozzarellaost.
- 5Stek i den forvarmede ovnen i 10 til 15 minutter, eller til osten er smeltet og lett brunet.