Hello Fresh Mobile Banner
Karrifarget blomkål og gulrøtter

Karrifarget blomkål og gulrøtter

en deilig oppskrift på krydret blomkål og gulrøtter, perfekt som hovedrett eller tilbehør. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 tsk karri pulver
  • 2. 1 tsk spisskummen
  • 3. Kosher-salt og nykvernet pepper
  • 4. 1/3 kopp olivenolje, pluss litt til topping
  • 5. 1 middels stor blomkål, delt i buketter
  • 6. 2 gulrøtter, skrelte og kuttet i 2,5 cm store biter
  • 7. 1 rød løk, delt i åttendedeler
  • 8. 1 ss finhakket fersk flatbladpersille

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 220 grader Celsius.
  2. 22. Visp sammen karri, spisskummen, salt, pepper og olivenolje i en middels stor bolle.
  3. 33. Fordel blomkål, gulrøtter og løk i ett lag på et stort stekebrett dekket med aluminiumsfolie.
  4. 44. Drypp over dressingen og vend godt slik at grønnsakene blir jevnt dekket.
  5. 55. Stek grønnsakene i ovnen til de er møre og har fått litt farge, ca. 40 minutter, og rør om halvveis i steketiden.
  6. 66. Ta ut av ovnen og over i en serveringsskål. Strø over hakket persille og en liten skvett olivenolje.
  7. 77. Server varm eller romtemperert.