Panerte SPAM®-steaks
Lær hvordan du lager smakfulle breaded spam® steaks med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask og mettende hovedrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 kvart liter vegetabilsk olje til steking
- 1 (12 unser) boks ferdigkokt påleggskjøtt (som SPAM®), skåret i 1/4 tommers skiver
- 1 kopp hvetemel
- 2 egg, pisket
- 2 kopper italiensk krydret brødsmuler
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olje i en dypfryer eller stor kjele til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
- 2Trykk forsiktig skivene av påleggsfarse inn i melet for å dekke dem, og rist av overflødig mel. Dypp dem i det sammenpiskede egget, og trykk deretter inn i brødsmuler. Rør forsiktig mellom hendene slik at eventuelle brødsmuler som ikke har festet seg, faller av. Legg de panerte påleggsfarskivene på en tallerken mens du fortsetter med resten; ikke legg dem oppå hverandre.
- 3Friter påleggsfarskivene i små porsjoner, noen få om gangen, til de er varme og gyldne, ca. 3 til 5 minutter. La dem renne av på et papirhåndkle før servering.