Ristede jordskokk (eller sunchokes)

Ristede jordskokk (eller sunchokes)

lær hvordan du lager deilige ovnsbakte jordskokker, også kjent som sunchokes. enkel oppskrift for en smakfull forrett eller tilbehør.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 pund jordskokk (sunchokes)
  • 3/4 kopp olivenolje
  • 2 spiseskjeer tørket timian
  • 1 spiseskje finhakket hvitløk
  • havsalt etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 2Rens jordskokkene og fjern eventuelle øyne. Skjær jordskokkene i 2,5 cm store biter.
  3. 3Bland olivenolje, timian, hvitløk og havsalt i en stor bolle; tilsett jordskokkbitene og vend dem godt slik at de blir dekket av blandingen. Fordel jordskokkbitene i ett jevnt lag på et bakepapirkledd stekebrett.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen til jordskokkene er møre, ca. 35 til 45 minutter.