Gulasjsuppe

Gulasjsuppe

lær hvordan du lager en deilig gulaschsuppe med denne enkle oppskriften. perfekt for kalde dager og hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp vegetabilsk olje
  • 2 kopper hakket løk
  • 3 grønne paprika, hakket
  • 3 spiseskjeer tomatpuré
  • 1 pund magert ytrefilet av storfe - skåret i 2,5 cm terninger
  • 1 klype cayennepepper
  • 1 teskje paprika
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1/2 teskje salt
  • 6 kopper storfebuljong
  • 1 spiseskje sitronsaft
  • 1/4 teskje karvefrø
  • 1 kopp rømme (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp vegetabilsk olje i en stekepanne over middels varme. Rør inn løken; kok og rør til løken har myknet og blitt gjennomsiktig, ca. 5 minutter. Tilsett grønne paprika og tomatpuré. Dekk til, reduser varmen til lav, og la det småkoke i 10 minutter.
  2. 2Tilsett storfekjøtt i pannen, og rør inn cayennepepper, paprika, hvitløk, salt, buljong, sitronsaft og karvefrø. La det småkoke til kjøttet er mørt, ca. 1 til 1 ½ time.
  3. 3Ta gulasjen av varmen og la den avkjøle litt. Rør inn rømme og juster krydderet etter smak.