Vaniljesukker (Vanillezucker)

Vaniljesukker (Vanillezucker)

Lær hvordan du lager vaniljesukker (vanillezucker) hjemme med enkel oppskrift. Perfekt til baking og dessert. Enkelt, raskt og smakfullt.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 5 minutter
Porsjoner: 1
bakeverk

Ingredienser

  • 1, 2 kopper / 400 g sukker (sukker med granulert konsistens)
  • 1 vaniljestang

Fremgangsmåte

  1. 1Kutt vaniljestangen i fire deler og legg den i bollen på en liten foodprocessor. Tilsett sukkeret. Kjør til vaniljestangen er finmalt og godt fordelt. Sukkeret vil bli pulveraktig. Overfør sukkeret til en lufttett beholder. Det vil holde seg i det uendelige.
  2. 2Kutt vaniljestangen i fire deler og legg den i bollen på en liten foodprocessor. Tilsett sukkeret. Kjør til vaniljestangen er finmalt og godt fordelt. Sukkeret vil bli pulveraktig.
  3. 3Overfør sukkeret til en lufttett beholder. Det vil holde seg i det uendelige.