Gresskarostbrød II
oppskrift på pumpkin cheese bread ii - et saftig og smakfullt brød med gresskar og ost. perfekt som frokost eller til kvelds. enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 pakke kremost (ca. 225 g)
- 2. 1/2 kopp hvitt sukker
- 3. 1 spiseskje hvetemel
- 4. 1 egg
- 5. 1 spiseskje appelsinskall (revet)
- 6. 1 2/3 kopper hvetemel
- 7. 1 teskje natron
- 8. 1/2 teskje salt
- 9. 1/2 teskje malt kanel
- 10. 1/2 teskje malt nellik
- 11. 1/2 teskje gresskarpietspice
- 12. 1 kopp gresskarpuré
- 13. 1/2 kopp vegetabilsk olje
- 14. 2 egg
- 15. 1 1/2 kopper hvitt sukker
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit). Smør lettet to 8x4 tommers brødformer.
- 22. I en middels stor bolle, bland kremost, 1/2 kopp sukker, 1 spiseskje mel, 1 egg og appelsinskall; pisk til glatt. Sett til side. Sikt sammen 1 2/3 kopp mel, natron, salt, kanel, nellik og krydder til gresskarpai; sett til side.
- 33. Ha gresskar, vegetabilsk olje, 2 egg og 1 1/2 kopp sukker i en stor bolle; pisk godt. Rør gresskarblandingen inn i melblandingen bare til den er godt blandet. Vend inn pekannøtter hvis ønskelig. Hell halvparten av gresskarrøren i brødformene. Skje kremostblandingen oppå dette laget, og hell deretter resten av røren over.
- 44. Stek i forvarmet ovn i 60 til 70 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten av brødet kommer ut rent. La brødet avkjøle i formene i 10 minutter før det tas ut og avkjøles helt på en rist.