Grillede Roma-tomater

Grillede Roma-tomater

Lær hvordan du lager deilige broiled roma tomater med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller tilbehør, rask og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 8 plommetomater, delt i to på langs
  • 1 stor hvitløksfedd, presset
  • 1 spiseskje finhakket fersk oregano eller 1 teskje tørket, smuldret
  • 4 teskjeer revet Romano-ost

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen med grillfunksjon. Legg tomatene med skj��reflaten opp i en ildfast form. Fordel hvitløk over den halve delen av tomatene som er kuttet. Strø oregano og Romano over tomatene. Krydre med pepper. Grill til tomatene er møre, ca. 5 minutter. Server.
  2. 2Forvarm ovnen med grillfunksjon. Legg tomatene med skjæreflaten opp i en ildfast form. Fordel hvitløk over den halve delen av tomatene som er kuttet. Strø oregano og Romano over tomatene. Krydre med pepper. Grill til tomatene er møre, ca. 5 minutter. Server.