
Grillede Roma-tomater
Lær hvordan du lager deilige broiled roma tomater med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller tilbehør, rask og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 8 plommetomater, delt i to på langs
- 1 stor hvitløksfedd, presset
- 1 spiseskje finhakket fersk oregano eller 1 teskje tørket, smuldret
- 4 teskjeer revet Romano-ost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen med grillfunksjon. Legg tomatene med skj��reflaten opp i en ildfast form. Fordel hvitløk over den halve delen av tomatene som er kuttet. Strø oregano og Romano over tomatene. Krydre med pepper. Grill til tomatene er møre, ca. 5 minutter. Server.
- 2Forvarm ovnen med grillfunksjon. Legg tomatene med skjæreflaten opp i en ildfast form. Fordel hvitløk over den halve delen av tomatene som er kuttet. Strø oregano og Romano over tomatene. Krydre med pepper. Grill til tomatene er møre, ca. 5 minutter. Server.