Guacamole med Margarita-saus

Guacamole med Margarita-saus

Lær hvordan du lager en frisk guacamole med en spennende margarita coulis. Perfekt for sommerens festligheter eller som forrett. En enkel og smakfull oppskrift.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. Guacamole:
  • 2. 2 mellomstore avokadoer
  • 3. 3 teskjeer sitronsaft
  • 4. 1/2 kopp hakket rødløk
  • 5. 1/8 kopp hakket koriander
  • 6. 12 dråper hot sauce (anbefalt: Tabasco)
  • 7. 1/2 teskje malt spisskummen
  • 8. Smak til med salt
  • 9. Coulis, oppskrift følger
  • 10. Coulis:
  • 11. 3 teskjeer vann
  • 12. 2 teskjeer maisstivelse
  • 13. 2 spiseskjeer 100 prosent Agave-tequila
  • 14. 1/2 kopp korianderblader
  • 15. 2 teskjeer Grand Marnier
  • 16. 1 teskje limesaft
  • 17. 1/2 teskje avokadohonning

Fremgangsmåte

  1. 11. Mos avokadene lett. Tilsett sitronsaft, løk og koriander, og bland godt. Tilsett krydder og rør sammen. Legg coulis i en plastpose. Klipp et lite hull i et hjørne og sprøyt en spiral av sausen oppå guacamolen.
  2. 22. I en liten bolle, bland vann og maisstivelse. Varm opp i mikrobølgeovnen på høy i 15 sekunder. Rør om, og varm opp i ytterligere 15 sekunder eller til blandingen er tykk og klar. Kjør alle ingrediensene sammen til en jevn puré.