
Guacamole med Margarita-saus
Lær hvordan du lager en frisk guacamole med en spennende margarita coulis. Perfekt for sommerens festligheter eller som forrett. En enkel og smakfull oppskrift.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. Guacamole:
- 2. 2 mellomstore avokadoer
- 3. 3 teskjeer sitronsaft
- 4. 1/2 kopp hakket rødløk
- 5. 1/8 kopp hakket koriander
- 6. 12 dråper hot sauce (anbefalt: Tabasco)
- 7. 1/2 teskje malt spisskummen
- 8. Smak til med salt
- 9. Coulis, oppskrift følger
- 10. Coulis:
- 11. 3 teskjeer vann
- 12. 2 teskjeer maisstivelse
- 13. 2 spiseskjeer 100 prosent Agave-tequila
- 14. 1/2 kopp korianderblader
- 15. 2 teskjeer Grand Marnier
- 16. 1 teskje limesaft
- 17. 1/2 teskje avokadohonning
Fremgangsmåte
- 11. Mos avokadene lett. Tilsett sitronsaft, løk og koriander, og bland godt. Tilsett krydder og rør sammen. Legg coulis i en plastpose. Klipp et lite hull i et hjørne og sprøyt en spiral av sausen oppå guacamolen.
- 22. I en liten bolle, bland vann og maisstivelse. Varm opp i mikrobølgeovnen på høy i 15 sekunder. Rør om, og varm opp i ytterligere 15 sekunder eller til blandingen er tykk og klar. Kjør alle ingrediensene sammen til en jevn puré.